VMFODBOLD.DK

Friday, December 4, 2009

Danske Spil tror på Danmark og Holland


Danske Spil har Holland som klar favorit til at blive nummer et i Danmarks pulje ved VM i fodbold. Men Danmark kommer også videre fra puljen, mener Danske Spil.

Danmark kommer videre til ottendedelsfinalerne ved VM-slutrunden i fodbold i Sydafrika til sommer. Det vurderer Danske Spil, som derfor kun giver pengene tilbage 1,7 gange, hvis man spiller på, at Danmark overlever gruppespillet.

Til gengæld er der gode penge at tjene, hvis man spiller på, at Danmark vinder gruppen, der ud over Holland og Danmark også tæller Cameroun og Japan. En dansk førsteplads i gruppen E giver pengene tilbage fire gange.

Danske Spil har Holland som storfavorit til at vinde pulje, og derfor lyder oddsene kun på 1,6, hvis man spiller på en hollandsk gruppesejr.

I den indbyrdes kamp mellem Danmark og Holland er der derfor selvsagt også flest penge at hente på en dansk sejr, som giver odds 4,1, mens pengene komme 1,8 gange tilbage, hvis man spiller på Hollandsk sejr og får ret. Spiller man på et uafgjort resultat hedder oddsene 3,25.

Danske Spil kan ændre på oddsene hen ad vejen, hvis forudsætningerne ændrer sig.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home