VMFODBOLD.DK

Friday, December 4, 2009

DBU lover billetter til de danske fans

Der er reserveret rigeligt med pladser til danske fans ved det kommende fodbold VM i Sydafrika. DBU forventer, at der er billetter nok til alle, der vil afsted

De danskere, der overvejer at smutte en tur til Sydafrika for at se VM i fodbold til sommer, behøver ikke at være nervøse for, om de kan få fat på en billet.

Alt tyder på, at der vil være rigeligt med billetter til alle danske fans, der vil tage den lange tur.

- Kombinationen af geografien og den almindelige økonomisk situation sætter givetvis en naturlig begrænsning for hvor mange danskere, der vil rejse til Sydafrika, og derfor forventer vi, at vi vil kunne opfylde alle billetønsker, siger kommunikationschef Lars Berendt til DBU's egen hjemmeside.

DBU er garanteret 12 procent af stadionkapaciteten til hver af Danmarks tre gruppekampe. Det svarer til mellem 5040 til 11.400 billetter afhængig af, hvilket stadion der bliver spillet på.

Danmark skal spille mod Holland i Johannesburg, mod Cameroun i Pretoria og mod Japan i Rustenburg.

Til finalerunderne - ottendedels-, kvart-, semi- og finale samt eventuel kamp om tredje/fjerdepladsen er DBU på forhånd sikret otte procent af stadionkapaciteten. Det svarer til mellem 3000 til 5600 billetter afhængig af stadionkapaciteten.

Det forventer DBU, vil være fuldt ud tilstrækkeligt baseret på erfaringerne fra eksempelvis den seneste VM-slutrunde med dansk deltagelse udenfor det europæiske kontinent.

Ved VM-slutrunden i Japan og Sydkorea i 2002 var der således mindre end 1000 danske tilskuere til de første to gruppekampe, mens der var lige over 1000 danske fans til den sidste gruppekamp mod de regerende Europa- og verdensmestre fra Frankrig samt ottendedelsfinalen mod England.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home