VMFODBOLD.DK

Thursday, September 20, 2007

Danmark v Brasilien (k) [TV2 Sport, fra kl. 13:55]

Kun en sejr over Brasilien tæller, når det danske kvindelandshold i eftermiddag løber på banen på Hangzhou Dragon Stadion for at spille deres sidste og afgørende gruppekamp ved VM i Kina.

Danmark har lige som Kina tre point, men ligger i øjeblikket på andenpladsen i gruppen på bedre målscore end Kina, der i aften samme tid møder New Zealand i Tianjin.

Kampen er derfor altafgørende for hvem, der går videre til kvartfinalen. Brasilien er stort set selvskreven med en målscore på +9, mens kampen om den anden plads kommer til at stå mellem Danmark med en målscore på +1 og Kina med en målscore på -3.

Den danske anfører Katrine S. Pedersen spiller sin kamp nummer 130 i eftermiddag og sætter dermed dansk kamprekord for flest spillede kampe lige over Peter Schmeichel, der nåede 129 kampe i sin aktive karriere.

Skovlunde-spilleren Christina Ørntoft er også i startopstillingen. Hun spillede senest, da Danmark i slutningen af juli mødte de forsvarende verdensmestre fra Tyskland. Også Camilla Sand Andersen er tilbage. Hun var før denne VM-slutrunde ude i længere tid med en knæskade, og var for første gang tilbage på holdet siden 2006, da hun i lørdags blev skiftet ind i kampen mod New Zealand.

Også Maiken Pape er retur i startopstillingen efter at være startet ud i kampen mod New Zealand.

Dagens kampe kan følges live på TV2 Sport og FIFAs hjemmeside fra klokken 14.

***

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home