VMFODBOLD.DK

Thursday, September 13, 2007

FIFA afviser spionsagen i Kina

FIFA mener ikke, at der er kød nok på sagen om påstået kinesisk spionage i den danske landsholdslejr til at gå videre med den.

- FIFA har undersøgt sagen sammen med det danske hold og hotellet. Efter disse undersøgelser har FIFA og det danske hold valgt ikke at forfølge sagen yderligere, oplyser FIFAs pressetalsmand, Nicolas Maingot, i en mail til DR.

Den noget bizarre sag blev afsløret ved en tilfældighed få minutter før Danmark skulle holde det sidste afgørende taktikmøde på et hotel tirsdag - altså dagen før kampen mod Kina.

Danskerne opdagede, at der sad to personer med videoudstyr klar til at optage mødet. Politiet og FIFAs repræsentanter blev straks tilkaldt, men selv om hverken politi, hotellet eller kineserne har kunnet finde en forklaring på, hvem de to personer var, så har FIFA altså valgt at lægge sagen på is.

Det danske kvindelandshold havde forud for ovenstående spionsag haft flere mærkelige oplevelser i Kina:

- Træningsbanen var meget ”langhåret” og først efter 5 dage lykkedes det at få slået græsset.
- Til den afsluttende træning på træningsbanen var der samlet et hornorkester, der tydeligvis havde til opgave at stresse danskerne.
- Til den afsluttende lukkede træning blev der afsløret to fotografer, der filmede træningen.
- Midt under træningen startede sprinkleranlægget.
- Under vanding sprang et vandrør og der opstod et farligt hul midt på banen. Det var et hændeligt uheld, men det viser noget om de overraskelser, som topidrætsfolk må forberede sig på kan ske i Kina.
- Ved den afsluttende træning på Wuhan Stadion havde Danmark fået tildelt 45 minutter til træning. Men da der var gået 30 minutter blev lyset pludselig dæmpet i de to ender.

***

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home