VMFODBOLD.DK

Saturday, September 15, 2007

Danmark slog New Zealand

Danmark fik lørdag en smule oprejsning oven på 2-3 nederlaget til Kina, da holdet slog New Zealand 2-0.

Danmark var klart det bedste hold og burde have vundet noget større, men de danske kvinder var ikke alt for skarpe foran mål.

Første halvleg endte trods et hav af nærgående chancer og langskudsforsøg uden mål.

Men efter et kvarters spil af anden halvleg fik danskerne endelig scoret. Katrine Pedersen bragte Danmark foran 1-0, da hun på flotteste vis satte et frispark direkte i mål.

Bare seks minutter senere satte Cathrine Paaske Sørensen hovedet på et frispark fra venstre side og gjorde det til slutresultatet 2-0.

Danmark-New Zealand 2-0 (0-0).
1-0 Katrine S. Pedersen (61. minut). 2-0 Cathrine Paaske Sørensen (66. minut).