VMFODBOLD.DK

Wednesday, September 12, 2007

Brasilien ydmygede New Zealand (k)

Det blev som forventet Brasilien, der vandt det første opgør i Danmarks VM-pulje.

Brasilien slog sikkert New Zealand med 5-0 efter en pauseføring på 1-0.

Brasilien bragte sig foran allerede efter 10 minutter, da Daniela efter en god start fra New Zealand passerede målmanden.

Resten af kampen var domineret af de boldsikre brasilianske kvinder, der godt ti minutter inde i anden halvleg bragte scoren på 2-0 på et mål af Cristiane.

Et kvarter før tid blev det 3-0 ved Marta og i kampens døende minutter blev ydmygelsen en realitet, da Renata hamrende bolden i kassen fra 30 meters afstand.

Og da kampen var gået i overtid blev ydmygelsen til en fest, da Brasiliens 10'er Marta scorede sit andet mål til slutresultatet 5-0

Lige så overkommelige New Zealand ser ud for Danmark, ligeså svært bliver det at hamle op med Brasilien, når de to hold mødes senere i turneringen.