VMFODBOLD.DK

Monday, May 17, 2010

Thomas S. jogger med landsholdet

Landsholdets målmand Thomas Sørensen deltog mandag i Morten Olsens første VM-træning. Landstræneren vurderer, at den albueskadede målmand snart er klar.

Landstræner Morten Olsen regner med, at målmand Thomas Sørensen snart er klar til at træne for fuld udblæsning med resten af landsholdet.

Stoke-målmanden, der i april blev albueskadet, blev mandag sendt på græs i Helsingør, da landsholdet havde den første træning inden VM, der begynder den 11. juni.

- Vi håber, at få ham ind i normal træning inden for kort tid. I løbet af denne måned, siger Morten Olsen.

Landstræneren fortæller, at Sørensen i første omgang skal jogge lidt rundt sammen med landsholdskammeraterne, men ikke have direkte målmandstræning.

- Foreløbig kan han spise med den beskadigede arm, men jeg ved ikke, om han er klar til at gribe bolde. Det er heller ikke så vigtigt lige nu. Han kommer med smil på, og det er det vigtigste, forklarer Morten Olsen.

De skanninger Thomas Sørensen har gennemgået viser, at ingen ledbånd har alvorlige skader.

- Vi er meget glade for, hvor han er i dag. Han har spillet 300 kampe i Premier League og er vores førstemålmand. Det skal der ikke være tvivl om, fastslår Morten Olsen.

De to målmandskolleger Stephan Andersen og Jesper Christiansen var også blandt de 11 spillere, der deltog i mandagens træning. Kim Christensen fra IFK Göteborg er også en del af Olsens VM-bruttotrup.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home